Meubels

Hier vind u een greep uit ons assortiment meubels.

Kom een kijkje nemen in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

 
 
 
 
 
 
 Meubelserie Aspen
Hou jij van een strak en modern interieur? Of ben je eerder fan van een gezellige en charmante inrichting? De collectie Aspen past perfect in elke woonkamer. Je kiest zelf het onderstel van de kasten en de bovenbladen van de kasten en tafels. Hangende kasten zorgen voor een strakke en moderne "look and feel” terwijl het metalen of houten onderstel eerder een landelijke stijl typeren.
 
 
Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
Meubelserie Quercus
 •    
 •  
 
 
        
   Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen
 
 

 

Meubelserie Square


Uitgevoerd in een rustieke sortering van Europees eiken QF4, hier en daar zwart afgestopt, geeft het programma Square, bij uitstek de landelijke uitstraling, die u zoekt voor uw interieur. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, uitgevoerd in olie of lak. U kunt ook een kleurstaal aanleveren waar uw meubel op de door u gekozen kleur wordt afgewerkt (informeer naar de bijzonderheden).

Wilt u toch graag een wat rustigere houtsortering, Square is ook leverbaar in Europees Eiken QF2 met de kleine noestjes. De QRM werkwijze maakt het allemaal mogelijk, evenals aanpassingen in de indeling en of maatvoering. Het detail van Square is de massieve hoekverbinding in de kasten. De tafel kan worden geleverd met een juk of op poot. De scharnieren en inschuifsystemen zijn allen voorzien van soft-close en van het Duitse kwaliteitsmerk Hettich. Kortom een kwaliteitsmeubel waar u jarenlang van zult genieten!

 • Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegenAfbeelding invoegen


  •      
    

    
    
   Meubelserie Owen

   Refererend naar de jaren 60, heeft Owen met hedendaagse maatvoeringen, het retro-karakter meegekregen. Het programma kan in diverse typische indelingen worden geleverd. Let u vooral ook op de gedraaide pootjes, taps toelopend, onder de kasten en de tafel. De ronding in het zijschot, doorlopend in het bovenblad is een uniek detail binnen onze Owen collectie. Geheel retro is ook de ronde tafel, die tevens leverbaar is als uitschuiftafel: geheel jaren ’60. De houtsortering is Europees eiken QF2. De kleine noestjes zijn typerend voor deze houtsoort. Op verzoek kan Owen geborsteld worden en met een pasta worden bewerkt. Daardoor worden de nerven van het edele eikenhout geaccentueerd. Afwerking geschiedt dan in een matlak voor de optimale bescherming.
    
  •